robert roag grassere (r.grassere@chello.nl) uit oirschot schreef op vrijdag, 01-12-06 11:31
Meiden geweldig we volgen jullie op de voet. Jammer dat je niet op de koffie bij de koning van Marrokko. Chantal en Ila kijk uit veel liefs van alain ma en pa groetjes ook van de fam.

Bert van Tol (Bert.vantol@home.nl) uit Best schreef op vrijdag, 01-12-06 11:02
Meiden goed te lezen dat alles goed gaat en dat jullie continue de anderen moeten helpen.Ik ben zeker jaloers op het weer wat jullie hebben, maar dat komt volgende maand wel goed.
Succes en hou die paspoorten nou gewoon bij je. Hoef je niet steeds een satpje terug om daarna weer een paar stapjes vooruit te doen.

Jan en Ylonga schreef op donderdag, 30-11-06 19:01
Echt super jullie zo te volgen. Chantal je hebt toch wel een foto genomen toen Ila met haar handen zat te eten? En van die verkeerde kleding.En van het mobiele toilet. etc etc.

Grtz
Jan en Ylonga

Marjan uit Gilze schreef op donderdag, 30-11-06 17:29
Laat het maar bij deze problemen blijven, verkeerde kleding en een terrasje is nog wel te overzien.
Goede reis nog en "gas" maar lekker verder.
groetjes

Angelien Swaans (AngelienSwaans@hotmail.com) uit Tilburg schreef op donderdag, 30-11-06 16:37
Hee hallo ,Hoe gaat het met jullie?
Heb vandaag Hans gezien Ila, en die zei dat jullie op een terrasje zaten, dus neem ik maar aan dat het goed gaat, nog geen sprinkhanen gezien??????? brrrrrrrr.nou dames succes, en ik leef met jullie mee.
Lieve groetjes van Angelien

Dick Bolderman uit Oosterhout schreef op donderdag, 30-11-06 00:21
Hee die meiden ....

Jullie gaan wel heel snel richting het zuiden, is het niet. Als dat zo doorgaat kunnen we over twee weken weer met z'n allen repeteren hihihi.
'k Ben benieuwd naar de foto's die jullie maken. Whahaha .... ik ga morgen de winterbanden eronder laten zetten en jullie????
Rijdt met beleid en geniet met volle teugen van dit avontuur.

Groetjes van Dick,Colinda, Tim en Stefan.

Stefan de Goey (stefandegoey@home.nl) uit Vught schreef op woensdag, 29-11-06 22:09
Ila Chick! Het gaat goed tot nu toe, zie ik aan de berichten. Het avontuur is nog maar net begonnen. En mocht je ergens pech hebben, let eens op hoe graag de mensen je helpen. Men is dan trots iets te kunnen doen aan jullie auto, vaak voor nop! Neem op tijd rust, wissel op tijd van plaats, enne, slaap is je grootste vijand...
Blijf jullie volgen, grtz Stefan

ton en wies buurtjes van oers (tonvanoers@hotmeail.com) uit tilburg schreef op woensdag, 29-11-06 21:18
hoi hier met de buurtjes ik zie dat het met jullie goed gaat mooi zo met wies gaat het ook wel weer wat beter de groetjes en nog een mooie reis

Hanneke (hanneke.spithoven@freeler.nl) uit Den Bosch schreef op woensdag, 29-11-06 20:46
Dag lieve meiden,

Hèhè, eindelijk onderweg en al een heel eind op sjouw ook! Super dat we zo op de hoogte kunnen blijven van jullie vorderingen richting Dakar. Nu maar hopen dat dat wonder op 4 wielen het zo goed blijft doen. Succes en liefs!
Jan, Hanneke, Jip en Roef


opa en oma van Loon uit Tilburg schreef op woensdag, 29-11-06 19:44
Hallo Ila en Chantal, hier een woordje van opa en oma van Loon: We hebben net al jullie foto’s gezien en al jullie berichten gelezen. We vinden het ontzettend leuk dat we dat allemaal gezien hebben en dat we nu weten hoe het met jullie gaat. We wensen jullie nog een voorspoedige reis en een behouden thuiskomst. We hebben hier weer lekker gegeten.
Groetjes opa en oma.